HR Advies

Ga voor optimaal rendement uit je medewerkers.

HR advies nodig? 2Kint helpt je graag om de talenten van je medewerkers optimaal in te zetten en is gespecialiseerd in de in- door- en uitstroom van personeel. 2Kint kan je bestaande HR-afdeling adviseren, of direct rapporteren aan de directie. Ideaal voor losse HR-projecten of vervanging bij zwangerschap of ziekte.

Barbara zet de strategische lijnen uit en gaat vervolgens op een assertieve manier aan de slag met uitvoerende werkzaamheden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • Het opstellen van opleiding-en ontwikkeltrajecten
  • Het voeren van functioneringsgesprekken en beoordelingsgesprekken

HR ondersteuning reorganisatie

Een reorganisatie is een stormachtige periode. Bedrijfsonderdelen worden samengevoegd en over arbeidsvoorwaarden moet vaak opnieuw onderhandeld worden. Barbara heeft ruime ervaring met het begeleiden van managers én medewerkers tijdens deze fase. Altijd met volledige inzet en respect.

Daarom 2Kint

Barbara heeft in de afgelopen 20 jaar veel ervaring opgedaan op het gebied van HR. Zo was ze bijvoorbeeld betrokken bij de reorganisatie van Randstad Holding. Ze maakt gemakkelijk contact met verschillende soorten mensen, of het nu gaat om flexwerkers of personeel dat al veertig jaar op dezelfde plek zit.

Kom een kopje koffie drinken!