Over 2Kint

2Kint is een jonge HR-onderneming met veel kennis van zaken. Aan het roer staat Barbara Kint. Met haar 20 jaar ervaring in de arbeidsbemiddeling heeft ze al veel gezien en gedaan. Barbara is sociaal, integer en professioneel. 2Kint staat voor drie verschillende soorten dienstverlening:

  • (Corporate) Recruitment en W&S

  • Loopbaancoaching

  • HR Advies

Van tenniscoach naar HR-professional

Barbara heeft haar wortels in de tennissport , waar ze jaren als trainer/coach heeft gewerkt. Tennis is heel resultaatgericht, je kunt namelijk niet gelijk spelen: je wint óf je verliest. Aangezien je alleen op de baan staat, kun je niemand om je heen de schuld geven. Je bent dus zelf verantwoordelijk voor de eindstand. Tennis draait constant om eigen keuzes en ontwikkeling, net als je carrière.

Vanuit deze gedachtegang was de sprong naar HR snel gemaakt. Ze besloot een studie in de richting van arbeidsbemiddeling te volgen: Personeel & Arbeid. Haar mentaliteit als trainer, gedegen opleiding en jarenlange ervaring maken Barbara tot een professionele sparringpartner.

Visie

Je leven bestaat uit 3 belangrijke pijlers: je woning, familie en werk. Omdat je een groot gedeelte van je leven op je werk doorbrengt, is het erg belangrijk dat je het daar naar je zin hebt. Barbara daagt medewerkers uit om hun talenten te benutten en het beste uit zichzelf te halen. Zo groeien ze op persoonlijk vlak én voor de organisatie waarvoor ze werken. Een win-winsituatie.

Missie

Barbara zet zich in om te achterhalen waar de talenten van jouw medewerkers liggen. Zo wordt elk personeelslid ingezet op een manier waarop hij/zij het beste tot zijn/haar recht komt. De medewerker en organisatie profiteren hier samen van.

GROW model

2Kint werkt op basis van het GROW model (Goal, Reality, Obstacles/Options en Way Forward).  De methode bestaat uit vier stappen:

  1. Bedenk wat je wilt bereiken (Goal)
  2. Evalueer je huidige situatie (Reality)
  3. Verken je opties en identificeer obstakels (Obstacles / Options)
  4. Aan de slag!  (Way)

Deze methode is niet alleen geschikt voor individuele medewerkers, maar ook voor organisaties. Wanneer je als manager goed weet wat de visie en missie van je bedrijf zijn, kun je het hele team hierin meenemen.

Daarom (Corporate) Recruitment en W&S bij 2Kint

Bij 2Kint krijg je niet te maken met vijf verschillende personen. Je krijgt één aanspreekpunt waardoor je nooit opnieuw hoeft uit te leggen wat je belangrijk vindt. Continuïteit is het sleutelwoord.

Door de juiste vragen te stellen en goed te luisteren, vindt Barbara de vraag achter jouw vraag. Ze gaat eerst met je aan de slag om je visie en missie te vinden.

  • Je visie is een toekomstdroom. Hoe wil je dat je bedrijf er over tien jaar uitziet?
  • Je missie is uiteindelijk de weg naar het behalen van de visie. Hoe ga je de visie bereiken.

Door de visie en missie te formuleren, wordt duidelijk naar wat voor personeelsoplossing je op zoek bent.

Ook maakt 2Kint een zorgvuldige match tussen de cultuur van jouw organisatie en de normen en waarden van de kandidaat. Dit vergroot de kans op een een duurzame arbeidsrelatie aanzienlijk.

Kom een kopje koffie drinken!