(Corporate) Recruitment en W&S

Korte lijnen, heldere afspraken

Dringend op zoek naar personeel? Of je nu zoekt naar een tijdelijke medewerker of een vaste medewerker, 2Kint vindt de juiste kandidaat voor jouw vacature. Door de krapte op de arbeidsmarkt is het lastig om zelf de juiste kandidaat te vinden. Dit kost veel tijd, waardoor je bedrijfsvoering in gevaar kan komen.

2Kint neemt het volledige proces uit handen, zodat jouw organisatie optimaal blijft functioneren. Helderheid en duidelijke afspraken staan centraal. Kennis en netwerk van 2Kint liggen met name op het gebied van HR, Sales en Juridische vacatures.

Recruitment op locatie

2Kint verzorgt de werving en selectie van kandidaten direct vanuit jouw kantoor. Zo ben je verzekerd van heldere, korte lijnen en kan er direct gespard worden over de vacatures. Barbara vindt voor jou het ontbrekende puzzelstukje.

Daarom (Corporate) Recruitment en W&S bij 2Kint

Bij 2Kint krijg je niet te maken met vijf verschillende personen. Je krijgt één aanspreekpunt waardoor je nooit opnieuw hoeft uit te leggen wat je belangrijk vindt. Continuïteit is het sleutelwoord.

Door de juiste vragen te stellen en goed te luisteren, vindt Barbara de vraag achter jouw vraag. Ze gaat eerst met je aan de slag om je visie en missie te vinden.

  • Je visie is een toekomstdroom. Hoe wil je dat je bedrijf er over tien jaar uitziet?
  • Je missie is uiteindelijk de weg naar het behalen van de visie. Hoe ga je de visie bereiken.

Door de visie en missie te formuleren, wordt duidelijk naar wat voor personeelsoplossing je op zoek bent.

Ook maakt 2Kint een zorgvuldige match tussen de cultuur van jouw organisatie en de normen en waarden van de kandidaat. Dit vergroot de kans op een een duurzame arbeidsrelatie aanzienlijk.

Kom een kopje koffie drinken!