AI, recruitment, puzzel, futuristisch

Maak Recruitment Beter met ChatGPT: Doe mee aan de Toekomstgerichte Workshop

Sneller, slimmer en succesvoller

Als recruiter wil je niet achterblijven in de snel veranderende wereld van recruitment. Deze praktische workshop met ChatGPT is jouw sleutel tot succes.

Stel jezelf voor aan de mogelijkheden van ChatGPT en ontdek hoe deze geavanceerde AI-technologie jouw wervingsproces kan versnellen en verbeteren. Leer de verschillen tussen Bing AI en ChatGPT voor recruiters en maak een account aan op ChatGPT.

Ontvang praktische tips en instructies om het beste uit ChatGPT te halen, inclusief het formuleren van krachtige prompts en het geven van effectieve instructies. Leer hoe je AI optimaal kunt inzetten en complexe vraagstukken kunt aanpakken.

Deze workshop is praktisch, waarbij we jou betrekken bij interactieve oefeningen en nuttige inzichten delen. We bespreken ook handige tips en trucs, evenals slimme functies zoals het maken van tekeningen via MidJourney.

Neem de leiding in recruitment en maak jouw recruitmentstrategie betrokken, veranderlijk en toekomstgericht met ChatGPT. Optimaliseer jouw wervingsproces en creëer succes met AI.

Bereid je voor op een toekomstgericht recruitmentproces en schrijf je vandaag nog in voor de workshop. Verander de manier waarop je werft en selecteert en maak gebruik van de kracht van ChatGPT.

De workshop wordt gegeven in Culemborg en is van 10.00u-16.00u. De kosten zijn €395,- per persoon (excl BTW).

Er zijn ook mogelijkheden voor Incompany. Interesse? Neem contact op, of laat je contactgegevens achter.

    Ik heb interesse in:
    Workshop Recruitment en AI 16 aprilIncompany