Als fanatiek tennisser ben ik op mijn best als het écht ergens om gaat. Ik ga voor de winst. Het is belangrijk om technisch, tactisch, mentaal en conditioneel in topvorm te zijn, alleen zo win je de wedstrijd. Deze gedrevenheid en passie gebruik ik ook in mijn werk als performance coach.

Performance Coaching is een krachtige manier om je functioneren te verbeteren en effectiever te worden in je werk. Tijdens het coachingstraject richt je je op het verbeteren van je performance, je functioneren. Ik leer je jouw talenten kennen, herkennen en toepassen tijdens je werk.

Voorbeeld uit de praktijk

Hoe werkt dat dan concreet? Stel:

  • Je staat voor een nieuwe uitdaging. Je krijgt een nieuwe functie met hogere verwachtingen dan je vorige baan. Hoe ga je aan deze verwachtingen voldoen?
  • Misschien ben je juist manager en je wil je team op een hoger plan krijgen. Hoe ga je je team hierin meekrijgen?
  • Je gaat beginnen aan een uitdagend project en kunt wel wat hulp gebruiken bij het vinden van je rol.
  • Je wil met je organisatie groeien, waar ga je starten en waar ligt je focus?

Dit zijn allemaal vraagstukken waarbij ik jou kan helpen. Hoeveel sessies we nodig hebben, is afhankelijk van je vraagstuk. In sommige situaties heb je aan één sessie genoeg om aan de slag te gaan.

Performance coaching, iets voor jou?

Ben je resultaatgericht en gedreven om jezelf te blijven ontwikkelen? Dan haalt performance coaching het beste uit jou naar boven. Wil je meer info of heb je vragen? Bel of mail me, ik kom graag met je in contact om te kijken of ik iets voor je kan betekenen.

Neem contact op