Uncategorized

Hey collega-recruiter!

By 2020-02-25 No Comments

Wat doe jij om jezelf te ontwikkelen? Werk jij voor een baas? Of ben je eigen baas? Na 15 jaar met recruitment werkzaamheden bezig te zijn geweest voor Randstad/Yacht besloot ik om meer van de wereld te zien. Ik wilde reizen, verre landen ontdekken en tijd vrijmaken voor reflectie. Hoe zag ik de komende 20-25 jaar van mijn loopbaan voor me?

Ik besloot de sprong naar het ondernemerschap te wagen en voor mezelf te beginnen. Voordat ik 2Kint oprichtte, kwam ik dankzij LinkedIn makkelijk in contact met een paar oud-collega’s. Ook al was het twee, vijf of tien jaar geleden, iedereen maakte tijd vrij voor een kop koffie.

Het blijft opvallend hoe makkelijk het gesprek gaat en hoe welwillendheid mensen zijn om elkaar te helpen. Daniël, Sanne, Jacqueline en Marielle, bedankt voor jullie tijd en inzichten. Ik heb de smaak te pakken en wil in contact blijven met mensen die als recruiter werken of hebben gewerkt.

Laten we verbinden

Ik geloof dat we elkaar op een groter en breder vlak kunnen helpen. Daarom nodig ik jou uit voor een kop koffie. Samen weten we meer dan alleen. Door kennis te delen, kunnen we vermenigvuldigen en wordt ons vak verder geprofessionaliseerd.

Neem contact op