Nieuwe Uitdagingen en Effici├źntie: Hoe ChatGPT bijdraagt aan Vacatureteksten

In het midden van het land zijn de scholen weer begonnen en dus is (bijna) iedereen weer terug van vakantie. Ik mocht de week met 3 nieuwe vacatures aan de slag. In het verleden kon ik hier flink tegenop kijken. Niet tegen de vacatures zelf, maar wel tegen het maken van de vacatureteksten.

Vrij snel nadat ik met ChatGPT aan de slag ben gegaan heb ik ook AIPRM als plugin geïnstalleerd. Hiermee kan je templates/sjablonen maken die je in een mum van tijd helpen met het opstellen van een basistekst. Door deze plug-in had ik binnen een middag 3 vacatureteksten gemaakt waar ik normaal dagen mee bezig zou zijn.

Sollicitanten en ChatGPT

Veel mensen gebruiken de vakantie ook als reflectiemoment en gaan op zoek naar een nieuwe (werk)uitdaging. Er komen dus best een aantal reacties binnen. Wat ik altijd met interesse lees zijn de motivatiebrieven. Er zijn er een aantal binnen gekomen met een creatieve flair en analogie, en ik kan niet anders dan glimlachen bij het lezen van de creatieve teksten omdat de aanwezigheid van ChatGPT duidelijk naar voren komt.

Tip

Als tip aan deze sollicitanten wil ik graag meegeven: ChatGPT is een uitstekend hulpmiddel voor een sterke opzet, maar vergeet niet om altijd jouw eigen (kern)waarden te laten doorschijnen. Of het nu gaat om de organisatie of jou als individu, authenticiteit is van onschatbare waarde.

Ben jij ook nieuwsgierig naar de mogelijkheden van ChatGPT? Laat je niet ontmoedigen door de leercurve, maar sta open voor groei en ontdekking. Begin vandaag nog jouw eigen avontuur met ChatGPT en ontdek hoe deze tool jouw recruitmentwerk kan versterken en je kan helpen bij nieuwe uitdagingen . Laat ChatGPT jouw betrouwbare maatje zijn op weg naar recruitment succes!

Heb je behoefte om hierbij geholpen te worden? Informeer dan naar de mogelijkheden van onze workshop!

    Ik heb interesse in:
    Workshop Recruitment en AI 16 aprilIncompany